Swirl_blauw-01

Werving & Selectie

Swirl_blauw-01
Ico_Werving

Wij ondersteunen bedrijven bij het vinden van geschikte nieuwe medewerkers.

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het voor bedrijven steeds vaker een probleem om hun vacatures op een goede en efficiënte wijze in te vullen.

Met onze expertise van het werven en selecteren en ons grote netwerk kunnen we er voor zorgen dat de nieuwe medewerker wel wordt gevonden. We geloven bijvoorbeeld in het effect van een goede vacaturetekst en het op de juiste wijze uitzetten van de vacature zodat de doelgroep wordt bereikt. Dit zorgt voor geschikte kandidaten.

Hoe onze ondersteuning bij de werving en selectie eruit ziet bepalen we samen met de klant. We begroten vooraf de uren die we bezig zijn met een werving en selectietraject. De klant bepaalt de onderdelen van het traject waarvoor ze ons willen inzetten. Zo komen klanten nooit voor een verassing te staan en doordat wij op uur basis werken zijn wij een stuk goedkoper dan bureaus die hun fee baseren op percentages van het jaarinkomen van de aan te nemen kandidaat.

Wanneer de klant dat wil kunnen we ook zelf searchen naar de juiste kandidaat. Dit doen we middels het recruitment programma op linkedln.

Ons uurtarief bij de uitvoering van een werving en selectie opdracht bedraagt € 85 excl. btw.